Groot onderhoud N470

Van: mei 2019 tot en met voorjaar 2020

In de periode van mei 2019 tot en met voorjaar 2020 wordt er aan de N470 gewerkt. De provinciale weg die de A4 bij Delft via de A13 verbindt met Zoetermeer krijgt in opdracht van de Provincie Zuid-Holland een nieuwe laag asfalt en een aantal aanpassingen ter verbetering van de doorstroming en de verkeersveiligheid. Bovendien wordt de N470 de duurzaamste weg van Nederland. Boskalis Nederland voert dit innovatieve project uit in samenwerking met haar partners. De meeste werkzaamheden vinden ’s avonds en ’s nachts plaats zodat weggebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden.

De N470 geeft energie!

De N470 spaart niet alleen energie, maar wekt ook energie op. Aannemersbedrijf Boskalis Nederland voert het groot onderhoud en beheer voor de komende 12 jaar CO2-negatief uit. Dat betekent dat er meer CO2 wordt gecompenseerd dan uitgestoten tijdens de werkzaamheden en het onderhoud. Dit maakt de weg duurzamer dan CO2-neutraal. Meer informatie over deze weg van de toekomst kunt u vinden op de website N470 Geeft Energie.nl.

Planning werkzaamheden

De wegwerkzaamheden voor de N470 zijn opgesplitst in 11 trajectdelen. Deze trajectdelen worden zoveel mogelijk los van elkaar uitgevoerd. Voor de precieze planning kunt u de Bouwapp of de website raadplegen.

Bouwapp

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws over de N470, wegafsluitingen en bewonersavonden? Download dan de Bouwapp, selecteer project N470 en sla dit op als favoriet door in de app op het sterretje te klikken. Zo wordt u er altijd aan herinnerd als er bijvoorbeeld een wegafsluiting plaatsvindt. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen.

Meer informatie

Deze informatie staat ook op de website N470 Geeft Energie. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of per e-mail via OmgevingN470@boskalis.com.