Herinrichting skate- en sportplek Götzenhainsingel Bleiswijk

De huidige toestellen van het skatepark en de sportplek aan de Götzenhainsingel in Bleiswijk zijn toe aan vervanging. Ook willen wij deze sportplek opnieuw inrichten met populaire buitensporten. 

Herinrichting skate- en sportplek 

De skate- en sportplek Götzenhainsingel in Bleiswijk is een openbare plek die geschikt is voor diverse doelgroepen. Iedereen kan deelnemen aan de buitensport activiteiten. De combinatie van verschillende sporten biedt zowel jong als oud de gelegenheid om te sporten en bewegen. De plek is naast een skate- en sportplek ook aangewezen als een jongeren ontmoetingsplek (JOP). 

Meedenken over de herinrichting skate- en sportplek 

Het idee is om deze sportplek in te richten als skatepark met een voetbalveld. Ook is er ruimte voor street workout, urban dance en 3×3 basketbal. Daarnaast is er altijd ruimte voor een vrije invulling van andere sporten. Jullie mening, ideeën en suggesties zijn belangrijk bij de herinrichting van de skate- en sportplek. Daarnaast willen wij graag weten welke toestellen jullie graag terug zien in het skatepark.

Laat je mening achter

De vragenlijst kon u invullen tot dinsdag 1 juni 2021. De ingekomen reacties vanuit de vragenlijst worden verwerkt en waar mogelijk meegenomen in het ontwerp. Half juli plaatsen wij het voorlopige ontwerp op deze pagina.

Planning 

Op basis van de ontvangen reacties wordt er een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt in juli op deze pagina geplaatst. In september verwachten wij het ontwerp en de plannen voor de herinrichting definitief te hebben. De uitvoering start in het 4de kwartaal van 2021. De sportplek is in het 2de kwartaal 2022 gereed. 

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar projectenspelen@lansingerland.nl.