Herinrichting Vogelbuurt

De Vogelbuurt in Berkel & Rodenrijs wordt opgeknapt. We vervangen de riolering en we richten de openbare ruimte opnieuw in. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze werkzaamheden, de globale planning en waar u terecht kunt voor vragen.

De werkzaamheden voor de herinrichting bestaan uit het vervangen van de riolering en het opnieuw inrichten van de openbare ruimte. Zo worden de speelplekken vernieuwd en het groen vervangen. Tevens vernieuwen we alle openbare verlichting door energiezuinige LED verlichting.

Aannemingsmaatschappij Kroeze Infra bv is in maart 2020 in opdracht van de gemeente Lansingerland gestart aan de werkzaamheden voor de herinrichting in de Vogelbuurt.

De werkzaamheden zijn verdeeld in 3 fasen, zie onderstaande kaart. De werkzaamheden in fase 1 zijn bijna klaar. De werkzaamheden concentreren zich nu vooral in fase 2. Eind 2021 zijn de werkzaamheden van deze fase klaar. Dan starten de werkzaamheden in fase 3. Deze laatste fase loopt door tot eind 2022.

Afbeelding 3 fasen

Kroeze Infra bv stuurt geregeld een Nieuwsbrief met daarin actuele informatie over de werkzaamheden in de Vogelbuurt. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar vogelbuurt@kroezeinfrabv.nl. U ontvangt dan de eerst volgende nieuwsbrief in uw mailbox.

Heeft u geen internet, maar wilt u wel een nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u bellen naar 085 822 0403 en uw adres opgeven. Dan ontvangt u de nieuwsbrief op uw huisadres.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden in de Vogelbuurt? Stel deze dan aan Bas de Jong. Hij is de omgevingsmanager van dit project en bereikbaar via 085 822 0403 of via e-mailadres vogelbuurt@kroezeinfrabv.nl.

Omgevingsapp ‘Vogelbuurt Lansingerland’

Als u graag op de hoogte blijft over de werkzaamheden in de Vogelbuurt, download dan gratis de omgevingsapp ‘Vogelbuurt Lansingerland’. U vindt deze  in de Play Store of App Store.

Algemene informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over het plan? Mail dan naar vogelbuurt@lansingerland.nl

Wilt u graag meer weten over het participatie traject wat in de aanloop naar de herinrichting van de werkzaamheden is doorlopen? Ga dan naar www.mijnvogelbuurt.nl. U vindt hier ook allerlei informatie over de initiatieven van de bewoners uit de wijk of documenten over de herinrichting.