Parkeervergunning

In Lansingerland kunt u voor 2 straten een parkeervergunning aanvragen. Zonder toestemming kunt u niet parkeren in het betreffende gebied. Per voertuig verlenen wij maximaal één vergunning.

 1. Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs.
  Alleen voor bewoners en winkeliers zoals vermeld in de Parkeerverordening bedieningsstraat Kerkstraat.
 2. Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk. Voor vrachtwagens in eigendom van een bedrijf gevestigd in Bleiswijk of een bestuurder die in Bleiswijk woont en niet op eigen terrein kan parkeren. Wij geven de parkeervergunning af op kenteken en naam.

Bent u een inwoner, dan vraagt u een parkeervergunning aan door het formulier aanvraag/wijziging parkeervergunning voor inwoners met DigiD in te vullen.

Bent u vertegenwoordiger van een bedrijf, dan vraagt u een parkeervergunning aan door het formulier aanvraag/wijziging parkeervergunning voor bedrijven met eHerkenning2+ in te vullen.

Meer informatie

Bedieningsstraat in de Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs

 • € 35,75

Vrachtwagens Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk

 • € 143,50
 • Inwoners: Uw DigiD
 • Bedrijven: eHerkenning2+
 • Uw creditcard of bankpas voor betaling met iDeal, Visa of Mastercard
 • Een digitale kopie van uw rijbewijs
 • Een digitale kopie van het kentekenbewijs deel 1 (voertuigenbewijs)Een kopie van het kentekenbewijs deel 2 (tenaamstellingsbewijs)

Wij beoordelen uw aanvraag. Binnen 8 weken na ontvangst van alle gegevens sturen wij u een e-mail dat het besluit klaar staat in Mijn Lansingerland.

Keuren wij uw aanvraag goed, dan ontvangt u ook een factuur.
Bij wijziging levert u de huidige parkeervergunning met het te vervangen kenteken in. Zonder inlevering van de in gebruik zijnde parkeervergunning ontvangt u niet een nieuwe parkeervergunning.

Nee, u kunt hiervoor geen ontheffing krijgen. In onze Algemene plaatselijke verordening staat dat u maximaal drie dagen uw caravan/camper/aanhangwagen mag parkeren op dezelfde plek op de openbare weg.

U vult hiervoor het formulier melding woon- of leefomgeving in. Dit doet u als u zeker weet dat de caravan/camper/aanhangwagen langer dan drie dagen op dezelfde plek geparkeerd staat. De Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) stelt dan een onderzoek in.