Parkeervergunning

In Lansingerland kunt u voor 1 straat een parkeervergunning aanvragen. Zonder toestemming kunt u niet parkeren in het betreffende gebied. Per voertuig verlenen wij maximaal één vergunning.

  • Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk. Voor vrachtwagens in eigendom van een bedrijf gevestigd in Bleiswijk of een bestuurder die in Bleiswijk woont en niet op eigen terrein kan parkeren. Wij geven de parkeervergunning af op kenteken en naam.

Parkeervergunning aanvragen

Inwoner

U vult het formulier aanvraag/wijziging parkeervergunning met DigiD in.

Vertegenwoordiger van een bedrijf

U vult het formulier aanvraag/wijziging parkeervergunning met eHerkenning in.

Heeft u geen eHerkenning? Dan vult u het formulier aanvraag/wijziging parkeervergunning zonder eHerkenning in.

Uw aanvraag volgen

Op Mijn Lansingerland kunt u uw aanvraag volgen.

Meer informatie

Vrachtwagens Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk

  • € 143,50

  • Inwoners: Uw DigiD
  • Bedrijven: eHerkenning2+
  • Uw creditcard of bankpas voor betaling met iDeal, Visa of Mastercard
  • Een digitale kopie van uw rijbewijs
  • Een digitale kopie van het kentekenbewijs deel 1 (voertuigenbewijs)Een kopie van het kentekenbewijs deel 2 (tenaamstellingsbewijs)

Wij beoordelen uw aanvraag. Binnen 8 weken na ontvangst van alle gegevens sturen wij u een e-mail dat het besluit klaar staat in Mijn Lansingerland.

Keuren wij uw aanvraag goed, dan ontvangt u ook een factuur.
Bij wijziging levert u de huidige parkeervergunning met het te vervangen kenteken in. Zonder inlevering van de in gebruik zijnde parkeervergunning ontvangt u niet een nieuwe parkeervergunning.

Nee, u kunt hiervoor geen ontheffing krijgen. In onze Algemene plaatselijke verordening staat dat u maximaal drie dagen uw caravan/camper/aanhangwagen mag parkeren op dezelfde plek op de openbare weg.

U geeft dit door via de app BuitenOpOrde. Dit doet u als u zeker weet dat de caravan/camper/aanhangwagen langer dan drie dagen op dezelfde plek geparkeerd staat. De Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) stelt dan een onderzoek in.