Talentenbal 2019

Helpt u ons bij onze zoektocht naar Lansingerlands talent?!

Na drie succesvolle edities organiseren wij ook dit jaar weer een Talentenbal voor jong talent. Het Talentenbal 2019 vindt plaats op maandag 8 juli in Theater ’t Web in Bleiswijk. Tijdens deze feestelijke avond worden Lansingerlandse talenten tot en met 17 jaar uit de Sport én Kunst & Cultuur sector door de wethouder Sport en Cultuur gehuldigd.

Wie is uw ‘Talent van het Jaar’?

Voor dit Talentenbal vragen wij u om talenten te nomineren voor de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar. Het is mogelijk om meerdere talenten te nomineren, dit kan tot en met maandag 20 mei 2019.

Nomineer uw talent

 

Voorwaarden nomineren talenten

Wij zijn op zoek naar jeugd met talent! Dit betekent niet per definitie het winnen van een kampioenschap. Dit kan van alles zijn, als het maar bijzonder is. Talent is een breed begrip. Het talent moet in Lansingerland wonen, maar mag wel zijn/haar hobby uitoefenen buiten Lansingerland. Daarnaast mag de kandidaat niet ouder zijn dan 17 jaar.

Prijzen

Tijdens het Talentenbal 2019 worden maar liefst vier prijzen uitgereikt. Zowel de vakjury als de publieksjury kiezen een Sporttalent van het Jaar en een Cultuurtalent van het Jaar.

Publieksjury

Evenals eerdere jaren plaatsen wij alle genomineerden in een peiling op onze website. De peiling staat open van maandag 10 juni tot en met maandagmiddag 24 juni 12 uur. Inwoners van Lansingerland, vrienden en familie, kunnen via deze peiling hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. De genomineerde met de meeste stemmen wint de publieksprijs Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar.

Vakjury

Naast de publieksprijs is er een vakjury. De vakjury bestaat uit onafhankelijke juryleden uit de Sport én Kunst & Cultuur sector. De genomineerde die de hoogste waardering van de vakjury krijgt, wint ook de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar.

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het Talentenbal 2019? U kunt dit doorgeven via het contactformulier of telefoonnummer 14 010. Contactpersoon is Hellen Lankhamer. Wij kijken uit naar alle nominaties!