Stem nu op uw favoriete Sport- of Cultuurtalent!

Onze gemeente loopt over van het talent in de sport én de kunst & cultuur. Daar zijn we uiteraard bijzonder trots op. Daarom organiseren we op maandag 8 juli 2019 de vierde editie van het Talentenbal!

De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners, jongeren tot en met 17 jaar die wonen in Lansingerland, aanmelden als talent. Wie is uw favoriete talent? Stemmen kan van maandag 10 juni tot en met maandagmiddag 24 juni 12 uur.

Prijzen

Tijdens het Talentenbal 2019 worden maar liefst vier prijzen uitgereikt. Zowel de vakjury als de publieksjury kiezen een Sporttalent van het Jaar en een Cultuurtalent van het Jaar.

Publieksprijs

Voor de publieksprijs bepaalt u wie van de talenten wint. Inwoners van Lansingerland, vrienden en familie, kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. De genomineerde met de meeste stemmen wint de publieksprijs Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar. De uitslag wordt op het Talentenbal bekend gemaakt.

Vakjuryprijs

Naast de publieksprijs is er een vakjuryprijs. De vakjury bestaat uit onafhankelijke juryleden uit de Sport én Kunst & Cultuur sector. De genomineerde die de hoogste waardering van de vakjury krijgt, wint ook de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar. De bekendmaking vindt ook op het Talentbal plaats.

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het Talentenbal 2019? U kunt dit doorgeven via het contactformulier of telefoonnummer 14 010. Contactpersoon is Hellen Lankhamer.

Achtergrondinformatie over de genomineerden