Verkiezingen gemeenteraad 2018

Home > Politiek en Bestuur > Verkiezingen gemeenteraad 2018

Verkiezingen gemeenteraad 2018

Op woensdag 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Tegelijk wordt ook een raadgevend referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv 2017) gehouden.

Hulp nodig bij het uitzoeken op welke partij u wilt stemmen? Vul de stellingen van het Kieskompas in en zie met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft!

Stempas

U ontvangt uw stempas uiterlijk 3 maart 2018 per post. Heeft u geen stempas ontvangen of bent u deze kwijtgeraakt dan kunt u een vervangende stempas aanvragen. U kunt op de volgende manieren een vervangende stempas aanvragen:

  • Schriftelijk of per email: verkiezingen@lansingerland.nl. Dit kan tot en met vrijdag 16 maart 2018. Bij uw verzoek stuurt u een kopie van uw geldig identiteitsbewijs mee, dat niet verlopen mag zijn. De vervangende stempas versturen wij per post.
  • Persoonlijk tot dinsdag 20 maart 12.00 uur gedurende de openingstijden van het gemeentehuis Bergschenhoek. Ook dan moet u een geldig identiteitsbewijs tonen dat niet verlopen mag zijn. De vervangende stempas wordt direct vervaardigd en aan u meegegeven.

De oorspronkelijke stempas wordt ingetrokken. U kunt alleen nog stemmen met de vervangende stempas.

Informatie

Meer informatie over de verkiezingen  kunt u vinden op www.kiesraad.nl of www.elkestemtelt.nl.

Meer informatie over het referendum Wiv 2017 vindt u op www.referendum-commissie.nl.

Archief
Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina