Dagbesteding voor ouderen

Als u hulp nodig heeft bij de invulling van uw dag, dan kunt u terecht bij Welzijn Lansingerland. U kunt Welzijn Lansingerland bereiken via telefoonnummer (010) 522 55 45 of kijk voor meer informatie op de website van Welzijn Lansingerland.

Meer informatie

Alle zelfstandig wonende 55+ers uit Lansingerland die de behoefte hebben aan sociale contacten en die mee willen doen aan activiteiten, zijn welkom bij de dagbesteding van Welzijn Lansingerland.

Het Breinplein, locatie Wel-Kom in Berkel en Rodenrijs, Ds. van Koetsveldstraat 3.

Betrokkenheid en verbinding, Locatie de Leeuwerik in Bleiswijk, Leeuwerikstraat 2

U kunt deelnemen aan beweegactiviteiten, creatieve activiteiten, u kunt een kopje koffie drinken in de huiskamer, een spelletje doen of eten in het restaurant. Ook is er de mogelijkheid om u even terug te trekken op een rustige plaats.

Activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen voor begeleiding bij de activiteiten. Zij kijken met u naar uw wensen en mogelijkheden en maken samen met u een (dag)programma. U bent tot niets verplicht en u kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en activiteiten.

Er is lichte hulp mogelijk bij de lichamelijke verzorging, bijvoorbeeld bij de toiletgang of bij de inname van uw medicijnen.