Jeugd- en gezinscoaches

Als u in uw gezin spanning ervaart omdat het niet lekker gaat met uw kind of met het begeleiden van kind met bepaalde problematiek kan een coachingstraject van een jeugd- en gezinscoach een passende manier zijn om met u te kijken hoe u de dingen weer op de rit kunt krijgen.

De jeugd- en gezinscoach is inzetbaar voor onder andere dagbesteding, huisvesting, huiselijke relaties, geestelijke gezondheid, verslaving, activiteiten van het dagelijks leven, sociaal netwerk, maatschappelijke participatie en justitie. De hulp bestaat uit een mix van professionele en informele hulp.

Meer informatie

Centrum voor Jeugd en Gezin Lansingerland (CJG) (voor 0-18 jaar)

Wilt u meer informatie of wilt u een aanvraag doen voor uw kind? Neem dan contact op met:
Centrum voor Jeugd en Gezin
Noorderparklaan 2
Bergschenhoek

Bel voor het maken van een afspraak naar (088) 201 00 00 of stuur een mail toeleidinglansingerland@cjgrijnmond.nl.

Gemeente

U kunt ook terecht bij de gemeente. Doet u voor het eerst een aanvraag voor hulp, dan kunt u het formulier Verzoek om hulp met DigiD of zonder DigiD invullen. Kunt u het formulier niet online doorgeven? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 14 010.

Spreekuren

Als u liever direct contact heeft met een consulent van de gemeente, kunt u bellen tijdens het spreekuur via telefoonnummer 14 010.

De consulent WMO is van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur bereikbaar.
De consulent Jeugd is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Er zijn geen kosten aan verbonden.