Markt en standplaatsen

Berkel en Rodenrijs

Iedere woensdag van 8.00 – 17.00 uur is er in het centrum van Berkel en Rodenrijs rondom de Kerkstraat markt. De markt is groot van opzet en heeft een divers aanbod van kramen en verkoopwagens. Alle gebruikelijke artikelen zijn op deze markt terug te vinden. In de buurt van de markt vindt u voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

In de kernen Bergschenhoek en Bleiswijk zijn er geen weekmarkten. Hier is er sprake van een verzameling van standplaatsen.

Bergschenhoek

Op dinsdag van 8.00 – 17.00 uur vindt u op het plein van winkelcentrum De Vlashoeck een aantal verkoopwagens en kramen die diverse waren te koop aanbieden. Wanneer één van de standplaatshouders vertrekt, dan wordt de standplaats niet opgevuld. Uiteindelijk blijven er drie standplaatsen op het Vlashoeckplein over.

Bleiswijk

Op donderdag van 8.00 – 13.00 uur vindt u op het Kranenburgplein een aantal verkoopwagens en kramen die verschillende waren te koop aanbieden. Wanneer één van de standplaatshouders vertrekt, blijven er drie standplaatsen aan de Dorpsstraat in Bleiswijk over.