Tatiana van Rijswijk – Koot

Ik ben Tatiana van Rijswijk-Koot. Naast Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben ik ondernemer met een passie voor de mens. Als OntplooiingsArchitect kijk ik iedere dag weer met positieve verwondering naar de wereld.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Een enorme eer… dat is wat mij al jaren bezighoudt. Getrouwd op mijn 21ste door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die dat woord gebruikte tijdens onze ceremonie; een eer om ons te trouwen. Daar is dan ook het zaadje gepland om dit vak ooit uit te oefenen. Een vak waarbij het een enorme eer is om jullie te mogen trouwen. Of officieel; in de echt mag verbinden.

Wat kenmerkt mij?

Verbinding, persoonlijk, aandacht, co-creatie, speciaal op maat gemaakt en een no-nonsense mentaliteit zijn woorden die mij kenmerken en die je ook terug voelt en ziet komen in jullie huwelijksvoltrekking.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Omdat ik als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand jullie huwelijk mag voltrekken, wil ik hier, speciaal voor jullie, een persoonlijk en bijzonder moment van maken. Dat is wat jullie dan ook van mij mogen verwachten. Persoonlijke aandacht en menselijk contact waarbij ik diepgang in de speech en een vleugje humor combineer met jullie wensen.

Persoonlijk gesprek en aandacht

Persoonlijk, bijzonder en speciaal zijn woorden die centraal staan tijdens de huwelijksceremonie. Een ceremonie die speciaal wordt doordat jullie je wensen en persoonlijkheid erin herkennen. Een ceremonie die voorbereidt wordt door middel van een persoonlijk gesprek waarin ik jullie beter leer kennen en de do’s en don’ts besproken worden.

Beschikbaarheid

Ik ben alle dagen van de week beschikbaar.

Ik vind het een enorme eer om jullie te mogen trouwen en ik kijk uit naar een eerste persoonlijke ontmoeting.