René Toonen

René Toonen, geboren te Rotterdam in 1962. Als levensgenieter kan ik enorm genieten van het geluk van anderen. Wat is er nu mooier dan oprechte liefde tussen mensen? Zelf ben ik al meer dan 20 jaar gelukkig in mijn relatie en wens iedereen zo’n stevige en fijne thuisbasis toe.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Omdat ik iets voor mensen wil betekenen. Van de officiële wettelijke gebeurtenis een persoonlijke dag maken zodat jullie nog heel lang kunnen terugkijken op een mooie, belangrijke en uiterst persoonlijk samenzijn. Het is ook niet niks om, ten overstaan van je familie en vrienden openlijk de liefde aan elkaar te verklaren. Laat mij jullie hierin begeleiden.

Wat kenmerkt mij?

Ik sta voor eerlijkheid, geen valse schijn. Wel gek op romantiek. Heb veel gevoel voor humor en weet het serieuze in de juiste verhouding te brengen met vrolijkheid en humor.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Jullie kunnen rekenen op een persoonlijk verhaal met aandacht voor kleine zaken. Een goede start van hopelijk een lang leven samen.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Graag kom ik op de koffie bij jullie. Samen staan we stil bij de zaken die voor jullie belangrijk zijn. Welke dingen wil je dat ik aankaart en welke niet. Hoe persoonlijk mag mijn verhaal worden? Wie zijn er belangrijk voor jullie en verdienen zij aandacht in de toespraak? Met elkaar komen we er wel uit.

Beschikbaarheid

De gehele week ben ik beschikbaar voor het voorgesprek en de ceremonie.

Wat is er nu mooier dan oprechte liefde tussen mensen?