Mirjam Kunst – Croese

Mijn naam is Mirjam Kunst, inwoner van de gemeente Lansingerland, Ik ben 49 jaar, getrouwd en moeder van 2 prachtige  dochters.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Ik ben 15 jaar geleden Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand geworden omdat ik graag een steentje bij wil dragen aan z’n bijzondere dag. Je trouwdag moet een onvergetelijk dag zijn die het beste bij het bruidspaar past.

Geen huwelijk of partner registratie is het zelfde. Bij de een is het de kers op de taart en bij een ander paar is het een middel om alles wettelijk goed geregeld te hebben. Het is maatwerk en ik vind het elke keer een eer om hieraan mee te mogen werken.

Wat kenmerkt mij?

Ik ben iemand die veel aandacht aan de toespraak besteed. De aanwezigen die de ins en outs van het bruidspaar weten moeten het bruidspaar in de toespraak herkennen. Daarnaast moet de toespraak voor zowel familie en goede bekenden leuk en interessant zijn om te blijven luisteren.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Een toespraak die persoonlijk voor jullie gemaakt wordt. Die daar waar nodig is heel serieus kan zijn, maar daar waar het kan en gepast is ook voorzien is van een grap en een grol. Een toespraak die voor jong en oud leuk is om naar te luisteren en een mooi facet is dat deel uit maakt van het door jullie geplande geheel.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Ik kom graag bij het bruidspaar thuis om de informatie te verzamelen die ik nodig heb om een prachtige toespraak te maken en om gelijk met het bruidspaar te bespreken hoe en wat ze graag zouden willen. Zodat zij na het gesprek een goed gevoel hebben en naar de ceremonie met de toespraak uit zien.

Beschikbaarheid

In overleg altijd.