Marja van Ravesteyn-Jansen

Ik ben Marja van Ravesteyn-Jansen, geboren en getogen in Rotterdam en getrouwd. Ik heb 2 volwassen dochters en 2 honden. Sinds een jaar of 10 woon ik in het buitengebied van Bleiswijk, waar ik elke dag geniet van een prachtige omgeving met veel water en groen.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Het klinkt misschien ongewoon maar voor mij is het een manier om mensen te leren kennen in de gemeente waar ik woon. En het is ook nog een heel leuke manier! Je komt mensen tegen die bewust met de toekomst bezig zijn en die hun dromen proberen waar te maken. Na ruim 6 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik van bruidsparen altijd heel lieve en tevreden reacties krijg en dat maakt dit werk zo leuk.

Wat kenmerkt mij?

Ik krijg vaak terug dat ik een vrolijke en open uitstraling heb. Ik ben redelijk direct en sta met beide voeten op de grond. Goed kunnen luisteren en daaruit jullie wensen voor jullie trouwdag vertalen, dat is mijn drijfveer om dit werk te kunnen en mogen doen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik hoop dat we in samenspraak met elkaar een huwelijksceremonie kunnen samenstellen die bij jullie past. Jullie wensen en verwachtingen zijn de leidraad; of het nu heel groots of ingetogen moet zijn, met veel familie en vrienden of alleen met een aantal dierbaren, in het gemeentehuis of op een buitenlocatie. Het betrekken van kinderen bij een ceremonie vind ik altijd heel erg leuk om te doen. Samen kunnen we een manier bedenken zodat zij zich ook heel speciaal voelen op jullie dag.

Persoonlijk gesprek en toespraak

In een persoonlijk gesprek wil ik jullie graag leren kennen en de persoonlijke wensen bespreken. Jullie trouwkaart, jullie huwelijksaankondiging is een uniek visitekaartje voor het huwelijksfeest en daarom mag deze kaart zeker niet ontbreken bij onze kennismaking!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.