Harry van der Heijden

Ik ben Harry van der Heijden, in het dagelijks leven nieuwslezer bij Radio 10.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Het was eigenlijk toeval. Ik las de krant en zag een vacature voor de functie buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Ondanks dat ik het eigenlijk niks vond om voor grote groepen te spreken, heb ik toch gesolliciteerd. En zowaar werd ik jaren geleden uitgenodigd voor een gesprek en een test. Dat zorgde voor zoveel enthousiasme bij zowel de gemeente als bij mij. Het enthousiasme is er nog steeds, dat is zelfs meer geworden!

Wat kenmerkt mij?

Ik probeer een ceremonie volledig af te stemmen op jullie wensen, en geef daar soms wel een kleine draai aan. Op levendige wijze bouwen we de ceremonie op naar het moment van het JA-woord.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Een ceremonie die echt om jullie draait. Tijdens het voorgesprek nemen we door wat jullie wel en niet willen. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat ook het ‘officiële’ deel past in jullie huwelijksdag!

Persoonlijk gesprek en toespraak

Om tot een passende ceremonie te komen hecht ik veel waarde aan een gesprek vooraf. Daarvoor kom ik graag bij jullie thuis langs. Wel op één belangrijke voorwaarde: een kopje koffie. Tijdens dat gesprek nemen we gezamenlijk jullie wensen door. Ook stuur ik jullie een vragenlijst die ingevuld mag worden. Met die ingevulde vragenlijst en de extra informatie van het voorgesprek probeer ik daarna tot de juiste toespraak te komen.

Beschikbaarheid

Ik ben alle avonden en in het weekend inzetbaar!