Ellemieke Vliegen

Hallo aanstaand (bruids)paar, mijn naam is Ellemieke Vliegen. Getrouwd en moeder van drie zoons, een mannenhuishouding met ‘never a dull moment’. Mijn professionele rugzak zit vol met kennis en ervaring in de gezondheidszorg en het onderwijs. Ik heb gewerkt op zowel uitvoerend als management niveau. Ik houd onder andere van reizen, sporten, piano spelen en lezen.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Het is voor mij een eer en een super leuk vooruitzicht om met de (trouw)ceremonie een steentje bij te dragen aan deze zo bijzondere dag. Ik vind het keer op keer een uitdaging hier iets moois en unieks van te maken, waarbij jullie het stralend middelpunt zijn. Dit werk vind ik betekenisvol, verrijkend en leerzaam. Jullie gelukkig te zien geeft mij bovendien veel positieve energie.

Wat kenmerkt mij?

Kenmerkend voor mij is mijn betrokkenheid, rust, oog voor detail, oprechte belangstelling en enthousiasme. Anderen vinden mij ook open, warm en positief ingesteld. In combinatie met mijn gedrevenheid doe ik er alles aan om jullie een onvergetelijke ceremonie te bieden.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

De huwelijksvoltrekking dan wel de partnerregistratie is zonder twijfel een serieuze zaak. Daarnaast gaat het niet alleen om ‘een goed verhaal’. Ook humor, muziek en poëzie kunnen hierin een goede rol spelen. Mijn taak is de juiste balans te vinden zodat de ceremonie echt bij jullie past. Uiteraard in een ontspannen sfeer, waarin zowel jullie als jullie gasten zich op hun gemak voelen.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Tijdens het kennismakingsgesprek, liefst bij jullie thuis, luister ik graag naar jullie verhaal; wie zijn jullie, hoe is jullie liefde ontstaan, wat maakt de ander zo bijzonder voor jou et cetera. Daarnaast ben ik benieuwd wat jullie verwachtingen zijn ten aanzien van de ceremonie. Met welke ideeën en wensen kan ik rekening houden? Met deze mix van ingrediënten ga ik aan de slag en schrijf een speech waarin jullie je herkennen en, ook jaren later nog, met een glimlach aan terug denken.

Beschikbaarheid

Ik sta elke dag van de week voor jullie klaar en kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Voor nu wens ik jullie succes en vooral veel plezier met alle voorbereidingen. Tot ziens!