Dianta Vink

Mijn naam is Dianta Vink, sinds 2007 werkzaam bij de gemeente Lansingerland. Als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voltrek ik met veel passie en liefde huwelijken in onze mooie gemeente. Ik ben zelf al jaren getrouwd, heb een dochter en twee schatten van honden.

 

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Al sinds mijn indiensttreding had ik de wens om als trouwambtenaar huwelijken te mogen voltrekken. Door mijn beëdiging als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand werd deze wens op een bijzondere manier werkelijkheid.  De eer om onderdeel te zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven geeft mij enorm veel positieve energie.

Wat kenmerkt mij?

Met passie, enthousiasme, vrolijkheid en liefde voltrek ik een huwelijk. De interactie  tussen ons zorgt voor onvergetelijke momenten.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik zal jullie verrassen met een op maat gemaakte speech welke voor alle aanwezigen zeker herkenbaar zal zijn. Door op gepaste wijze om te gaan met emotie en humor ben ik ervan overtuigd jullie persoonlijke verhaal te kunnen vertellen en de juiste snaar te raken.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Ongeveer twee tot drie weken voor de grote dag zullen wij elkaar op de trouwlocatie, onder het genot van een drankje, treffen en hoor ik graag jullie eigen en unieke verhaal. Tijdens deze persoonlijke intake komen in ieder geval de volgende zaken aan bod: persoonlijke wensen, levensloop, jullie ontmoeting, bijzondere momenten en grappige anekdotes. Voor een extra persoonlijk tintje vraag ik jullie beiden een vragenlijst over de partner in te vullen en om iets persoonlijks over hem of haar te vertellen.

Beschikbaarheid

Ik ben alle dagen van de week beschikbaar.