Carla de Potter – van Bregt

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Leuk dat jullie naar mijn profiel kijken. Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Carla van Bregt en sinds 2000 met veel toewijding en enthousiasme trouwambtenaar bij de gemeente Lansingerland. Persoonlijk vind ik trouwambtenaar zijn het mooiste en leukste beroep dat er bestaat.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Na een paar huwelijksvoltrekkingen te hebben bijgewoond wist ik het zeker, dit is wat ik wil. Wat is er mooier dan te kunnen bijdragen aan zo’n onvergetelijke dag. Toen er dan ook een vacature vrijkwam, heb ik direct gereageerd. Tijdens mijn studie rechten, ben ik aangesteld als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en sindsdien sluit ik met veel plezier en inzet huwelijken.

Wat kenmerkt mij?

Een huwelijk te mogen sluiten is mijn passie, dat hebben jullie inmiddels wel begrepen. Ik ben een spontaan en zeer betrokken ‘mensen mens’. Het is iedere keer weer heel bijzonder een kijkje te mogen nemen in het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen met alle ups en downs die bij het leven horen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Jullie kunnen een mooie  ceremonie verwachten met een vleugje humor waarbij wordt gelachen en soms ook een traan wordt gelaten. Als er kinderen zijn dan kunnen die er natuurlijk ook actief bij betrokken worden. Met mijn ervaring en door goed naar jullie wensen te luisteren geven we samen vorm aan de huwelijksceremonie die bij jullie past.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Voorafgaand aan ons persoonlijk gesprek vraag ik jullie om mij input te geven door middel van een vragenlijst. Dit is om jullie niet te overvallen tijdens ons gesprek. Mijn grootste voldoening is als het bruidspaar terugkijkend op de ceremonie zegt; Ja, dat zijn wij, daarom hebben elkaar het jawoord gegeven. We zijn toch immers allemaal uniek!

En wat is hierop jullie antwoord? Graag tot ziens!

Beschikbaarheid

Ik ben alle dagen van de week beschikbaar.