Ilonka Hoff – Brouwer

Graag stel ik mezelf aan jullie voor: Mijn naam is Ilonka Hoff, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand in de gemeente Lansingerland. Zelf al jaren gelukkig getrouwd, ik heb twee prachtige kinderen en ook nog eens een lieve hond dus ben een bevoorrecht mens die blij door het leven stapt.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Het is volgens mij het leukste beroep dat iemand zich wensen kan, een beroep waar je blij van wordt en het werk hoort bij mij. Om twee mensen te mogen trouwen of een geregistreerd partnerschap te mogen voltrekken is geweldig, het blijft speciaal en verveelt nooit. Elke keer doe ik mijn uiterste best om dat kleine gedeelte dat ik mag meelopen die dag, onvergetelijk te maken voor het betreffende paar. Niets is mooier dan te weten wanneer ik afscheid neem na de plechtigheid dat dit wederzijds met een goed en voldaan gevoel is.

Wat kenmerkt mij?

Ik doe mijn werk met veel enthousiasme en plezier, stel wanneer dat nodig is het betreffende paar op hun gemak zodat zij relaxed kunnen genieten van een fijne ceremonie. Die dag draait het om twee bijzondere mensen dus maak ik er een bijzondere gebeurtenis van. Ik ben spontaan en betrokken, kan goed luisteren tijdens het kennismakingsgesprek en maak aan de hand daarvan een op maat gemaakte toespraak, met daarin humor, warmte en genegenheid verwerkt.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Jullie mogen van mij verwachten dat ik niet zomaar een standaard tekst uit mijn hoofd leer maar dat ik, wat jullie mij verteld hebben, verwerk in een leuke en vooral persoonlijke toespraak. Ik maak er een speciale gebeurtenis van waar jullie met plezier op terug kunnen kijken. En zijn er kinderen van het bruidspaar aanwezig? Dan mogen zij wanneer zij dat willen natuurlijk hun ‘eigen akte’ tekenen die ik voor hun maak.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Ruim op tijd neem ik contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin jullie je eigen wensen en ideeën kenbaar kunnen maken. Ik geef jullie mijn visitekaartje zodat jullie mij altijd kunnen bellen en/of mailen wanneer er nog vragen zijn voordat de grote dag aanbreekt.

Beschikbaarheid

Ik ben als trouwambtenaar beschikbaar op alle dagen van de week.