Annie van de Meulder – van Tilburg

Mijn naam is Annie van de Meulder – van Tilburg. In 1994 ben ik beëdigd. Sindsdien sluit ik met passie en plezier huwelijken en geregistreerd partnerschappen.

Waarom ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand?

Een huwelijksvoltrekking is een feest. Ik probeer de dit zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Op deze manier wil ik jullie als bruidspaar een feestelijk begin van jullie trouwdag geven. Ik vind het elke keer weer leuk om het bruidspaar zo gelukkig te zien en deel uit te mogen maken van hun trouwdag.

Wat kenmerkt mij?

Graag leer ik jullie kennen door een persoonlijk gesprek met elkaar. Het is jullie dag en jullie ceremonie. Een goede voorbereiding is hierin erg belangrijk. Achteraf moeten jullie terug kunnen kijken op een ceremonie die bij jullie past. Het draait die dag om jullie, dat is het aller belangrijkst.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik verheug me er op om in een gesprek met z’n drieën op zoek te gaan naar de ceremonie die bij jullie past.

Persoonlijk gesprek en toespraak

Een kennismakingsgesprek is voor mij belangrijk als voorbereiding op de huwelijksvoltrekking. Na dit gesprek kan ik aan de slag om een feestelijke, persoonlijke en verzorgde toespraak te maken. Jullie huwelijksdag krijgt zo een mooi en onvergetelijk begin in het gemeentehuis of op een andere locatie. Want, het draait die dag om jullie: bruid en bruidegom!

Beschikbaarheid

Alle dagen van de week.