Nieuws

Update – risicogericht grootschalig testen

Nog geen 2 weken geleden riep ik u allemaal op om mee te werken aan het uitbraakonderzoek van de GGD Rotterdam-Rijnmond en het Erasmus MC. Ruim 70% van alle inwoners heeft zich inmiddels laten testen of heeft daarvoor nog een afspraak in de agenda staan. Wat ben ik ontzettend trots op u allemaal! Lansingerland heeft zich van zijn beste kant laten zien.

Uitgelicht

 • Risicogericht grootschalig testen in Lansingerland

  Alle inwoners van de gemeente Lansingerland zijn opgeroepen om zich te laten testen op het coronavirus. Door op grotere schaal te testen willen de GGD en het Erasmus MC beter zicht krijgen op de verspreiding van het virus om de verspreiding effectief af te kunnen remmen. De eerste resultaten van het onderzoek zijn inmiddels bekend.

 • Tweede Kamerverkiezingen

  Bij de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart 2021 kiest u de kandidaat waarvan u vindt dat hij of zij uw stem verdient. Uw stem en die van andere kiezers bepalen welke 150 Nederlanders na de verkiezingen in de Tweede Kamer komen.

 • Politiek en Organisatie

  Politiek en bestuur nemen in iedere gemeente een belangrijke plaats in. Hier worden de besluiten genomen die direct gevolgen hebben voor de gemeente zelf. Het gemeentebestuur besluit over veel zaken die u aangaan.

  De gemeenteraad van Lansingerland

Overige websites

 • Wonen in Lansingerland

  Alles over nieuwbouw, bestaande bouw en huren in Lansingerland.

 • Bedrijventerreinen

  Als ondernemer kunt u op ons bouwen. Volop ruimte en mogelijkheden.

 • Vacatures

  Wij zoeken voortdurend de beste mensen die het werk gedaan krijgen.