Herinrichting buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Home > In de Gemeente > Werkzaamheden > Overige werkzaamheden > Herinrichting buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Herinrichting buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Vanaf: 4e kwartaal 2018

Het buurtpark Gouden Griffelplantsoen ligt tussen de Oudelandselaan en de Vogelwijk in Berkel en Rodenrijs. Het buurtpark grenst aan de Gouden Griffelplantsoen. In het buurtpark is er een speelplek voor kinderen van 0-6 jaar en een speelplek voor 6 - 14 jaar. Daarnaast is er een speel-sportveld. De speelplekken zijn omringd met voetpaden, groenstroken en watergangen.

plattegrond buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Wat gaan we doen?

Het kunstgrasveld en de hekwerken bij het speel- sportveld moeten vervangen worden. Ook is één speeltoestel op het speelveld 0 – 6 jaar aan vervanging toe. Daarnaast zijn wij benieuwd naar uw mening over het gehele buurtpark.

geplande werkzaamheden Gouden Griffelplantsoen

Heeft u een idee? Vul het reactieformulier in!

Heeft u een idee, mening of voorstel voor het buurtpark? Vult u dan het reactieformulier in. Ook voor de jeugd en jongeren hebben wij een reactieformulier gemaakt. Beide reactieformulieren kunnen tot dinsdag 12 juni 2018 worden ingevuld.

Participatiebijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor een participatiebijeenkomst in het buurtpark bij het speel-sportveld.

Deze bijeenkomst is op woensdagmiddag 13 juni. Vanaf 17.00 uur is er de mogelijkheid om de ingestuurde reacties, uw vragen en suggesties te bespreken. Komt u ook? Vult u dan het aanmeldformulier in.

Voorlopige ontwerp en planning

Wij verwerken uw reacties zoveel mogelijk in het ontwerp. Het voorlopig ontwerp wordt in juli 2018 op onze website geplaatst en u kunt daarop uw reactie geven. In september volgt het definitieve ontwerp.

De uitvoering start in het 4de kwartaal van 2018.

Klimaatadaptatie

Om het buurtpark toekomstbestendig te maken nemen wij een aantal kleine wijzigingen mee in de inrichting van het buurtpark. Door deze aanpassingen is de omgeving beter voorbereid op de hevige regenbuien en langere periodes van hitte en droogte die wij in de toekomst verwachten. U kunt zelf ook een steentje bijdragen door uw tuin en dak ‘klimaatproof’ in te richten. Met de publiekscampagne ‘Tuin van de Toekomst’ informeert de gemeente u hier de komende periode over.

Heeft u vragen?

Stuurt u dan een mail naar info@lansingerland.nl t.a.v. Eveline van der Velden, afdeling Beheer & Onderhoud. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en ons kenmerk POR257 'Gouden Griffelplantsoen'.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina