Buurttoezicht

Home > In de Gemeente > Veiligheid > Buurttoezicht

Buurttoezicht

Een manier om het veilig wonen en leven te bevorderen, is het betrekken van bewoners bij buurttoezicht. Initiatieven vragen om een zorgvuldige begeleiding zodat (participerende) bewoners, gemeente en politie voldoende voorbereid zijn.

Buurttoezicht in Lansingerland

Bewoners van woonkernen, wijken of delen in Lansingeland kunnen een daadwerkelijk actieve bijdrage leveren wat betreft de veiligheid in hun directe leefomgeving.

Aanmelden voor buurttoezicht

Bewoners kunnen zich aanmelden als vrijwilliger voor buurttoezicht in diverse wijken. Diverse wijken hebben al buurttoezicht en werken met Whats App groepen. Er zijn verschillende vormen van buurttoezicht (pdf, 205 KB) mogelijk. Opvallend of onopvallend. De medewerkers van team Veiligheid en APV kunnen u hier meer over vertellen. Mail naar buurttoezicht@lansingerland.nl. Of kijk op de Facebookpagina van Buurttoezicht of hun Twitter account.

Aanmelden nieuwsbrief buurttoezicht

Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van de activiteiten van buurttoezicht in Lansingerland en bij u in de buurt? Meld u dan aan via de website van Buurttoezicht.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina