Vacatures

Home > In de Gemeente > Vacatures

Vacatures

Dienstverband

Voor actuele vacatures gebruiken wij een aparte website: www.werkeninlansingerland.nl.

Flexibel personeel

De digitale marktplaats ‘Lansingerland Huurt In’ is de plek waar de gemeente Lansingerland haar aanvragen voor de inhuur van flexibel personeel beschikbaar stelt. Via de website Lansingerland Huurt In kunt u zich als ondernemer, bemiddelaar of ZZP-er vrijblijvend registreren. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de marktplaats.

De gemeente Lansingerland borgt op deze manier op een transparante wijze de professionalisering van haar proces voor de inhuur van flexibel personeel.

Inschrijven is eenvoudig. U levert eenmalig uw gegevens aan, waarna u op de hoogte blijft van de actuele inhuur aanvragen van de gemeente.

Stage

Bent u op zoek naar een uitdagende stageplaats bij de Gemeente Lansingerland? Stuur uw aanvraag met onderbouwing naar solliciteren@lansingerland.nl. Wij laten zo snel mogelijk weten of een stageplaats beschikbaar is.

Meer informatie en tips over het aanvragen van een stageplaats vindt u op www.stagemarkt.nl. Ook alle erkende stageplaatsen van de gemeente Lansingerland staan op deze website vermeldt.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina