Talentenbal 2018

Home > In de Gemeente > Talentenbal 2018

Talentenbal 2018

Helpt u ons bij onze zoektocht naar Lansingerlands talent?!

Na twee succesvolle edities organiseren wij ook dit jaar weer een Talentenbal voor jong talent. Het Talentenbal 2018 vindt plaats op donderdag 5 juli in het gemeentehuis van Lansingerland in Bergschenhoek. Tijdens deze feestelijke avond worden Lansingerlandse talenten tot en met 17 jaar uit de Sport én Kunst & Cultuur sector door de wethouder Sport en Cultuur gehuldigd.

Wie is uw ‘Talent van het Jaar’?

Voor dit Talentenbal vragen wij u om talenten te nomineren voor de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar. Het is mogelijk om meerdere talenten te nomineren, dit kan tot en met donderdag 31 mei 2018.

Definitie talent

  • Iets wat je goed kan, vaak beter dan anderen
  • Natuurlijk vermogen om iets goed te doen
  • Een talent is verbonden aan een individu en gaat over wat deze persoon graag doet, wat hem bezielt en energie geeft.

Nomineer uw talent

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het Talentenbal 2018? U kunt contact opnemen met Dewi Klijnsmit via sport@lansingerland.nl of telefoonnummer 14 010.

Wij kijken uit naar alle nominaties!

Voorwaarden nomineren talenten

Het is belangrijk dat de talenten na het Talentenbal van vorig jaar (8 juni 2017) een bijzondere prestatie hebben geleverd. Wij zijn op zoek naar jeugd met talent! Dit betekent niet per definitie het winnen van een kampioenschap. Dit kan van alles zijn, als het maar bijzonder is. Talent is een breed begrip. Het talent moet in Lansingerland wonen, maar mag wel zijn/haar hobby uitoefenen buiten Lansingerland. Daarnaast mag de kandidaat niet ouder zijn dan 17 jaar.

Prijzen

Tijdens het Talentenbal 2018 worden maar liefst vier prijzen uitgereikt. Zowel de vakjury als de publieksjury kiezen een Sporttalent van het Jaar en een Cultuurtalent van het Jaar.

Publieksjury

Evenals eerdere jaren plaatsen wij alle genomineerden in een peiling op onze website. De peiling staat open van vrijdag 8 juni tot maandag 25 juni 12 uur. Inwoners van Lansingerland, vrienden en familie, kunnen via deze peiling hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. De genomineerde met de meeste stemmen wint de publieksprijs Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar.

Vakjury

Naast de publieksprijs is er een vakjury. De vakjury bestaat uit onafhankelijke juryleden uit de Sport én Kunst & Cultuur sector. De genomineerde die de hoogste waardering van de vakjury krijgt, wint ook de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina