Herinrichting Noordeindseweg

Home > In de Gemeente > Herinrichting Noordeindseweg

Herinrichting Noordeindseweg

Op deze pagina vindt u informatie over het project Herinrichting Noordeindseweg. U vindt hier alles over de besluiten van de gemeenteraad en het proces wat daarvoor heeft plaatsgevonden. Ook zal hier het laatste nieuws over het project worden vermeld.

Herinrichting en openstelling Noordeindseweg in voorbereiding

Maart 2016 heeft de gemeenteraad als onderdeel van het Mobiliteitsplan Berkel besloten de Noordeindseweg in noordelijke richting (richting Zoetermeer) open te stellen. Ook is het besluit genomen om de Noordeindseweg, tussen de Herenstraat en de rotonde Noordeindseweg-Oostmeerlaan-Planetenweg als 30 km-zone in te richten. Bij de herinrichting gaat er speciale aandacht uit naar de verkeersveiligheid van de kruising Krugerlaan – Oudelandselaan - Noordeindseweg. Daarnaast heeft het Hoogheemraadschap van Delfland geconstateerd dat een gedeelte van de kade, ter hoogte van de Wilgenlaan, niet aan de vereiste hoogte voldoet. Dit wordt meegenomen in de herinrichting. De afgelopen maanden is ingenieursbureau Sweco bezig geweest met inmetingen en onderzoeken. Op basis daarvan heeft het bureau een voorlopig ontwerp gemaakt.

Inloopavond donderdag 15 februari

Op donderdagavond 15 februari willen wij dit concept-ontwerp aan geïnteresseerden laten zien en horen wij graag wat u van de plannen vindt. Tijdens de inloopavond kunt u de ontwerptekeningen bekijken waarop het één en ander nader is uitgewerkt. Daarbij is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u via een reactieformulier laten weten wat u van de voorgestelde maatregelen vindt.

Wanneer:       donderdag 15 februari 2018
Tijd:                tussen 19:00 en 21:00 uur
Waar:             gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1, Bergschenhoek

Aanmelden inloopavond

U kunt deze avond op elk gewenst moment binnenlopen tussen 19.00 -21.00 uur. Om organisatorische redenen willen we graag vooraf weten hoe veel mensen er komen. U kunt dit doorgeven via het aanmeldformulier.

Tekeningen op internet

Bent u op 15 februari niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kunt u de tekeningen, referentiebeelden en visualisaties hieronder bekijken. Ook kunt u dan via een reactieformulier aangeven wat u van de voorgestelde maatregelen vindt. Dit kunt u doen tot 28 februari. De ontwerpnotitie met een beschrijving van de werkzaamheden kunt u nu al hieronder bekijken.

Definitief ontwerp

De opgehaalde reacties bundelen wij en het geheel wordt uitwerkt naar een definitief ontwerp. Dit ontwerp gaat richting de gemeenteraad die hierover een besluit neemt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over het voorbereidings- en ontwerpproces Noordeindseweg? Neemt u dan contact op met Maarten Soeteman van de afdeling Beheer & Onderhoud. Heeft u vragen over de besluiten van de gemeenteraad rondom de Uitwerking Mobiliteitsplan Berkel dan kunt u contact opnemen met Maarten Batenburg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 010. Ook kunt u uw vraag stellen via e-mail info@lansingerland.nl onder vermelding van “POR285 - Herinrichting Noordeindseweg”.

Wat ging hieraan vooraf: www.lansingerland.nl/berkelbereikbaar  

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina