Centrum Bergschenhoek

Home > In de Gemeente > Centrum Bergschenhoek

Centrum Bergschenhoek

Er is onderhoud nodig aan de riolering en de bestratingen van de Julianalaan en de Dorpsstraat in Bergschenhoek. Ook is de buitenruimte toe aan een opknapbeurt.

Werkzaamheden gemeente

De volgende werkzaamheden staan gepland:

  • vervangen van een stuk riolering in de Dorpsstraat
  • vervangen bestrating Julianalaan en Dorpsstraat
  • opknappen van de groenvoorzieningen
  • vernieuwen van de openbare verlichting
  • herstellen van beschoeiingen waterkant
  • plaatsen van nieuw straatmeubilair

Werkzaamheden netbeheerders

Ook de netbeheerders Dunea (water) en Stedin (gas) hebben plannen onderhoud te plegen aan hun netten.

Planning werkzaamheden

September 2018 starten de werkzaamheden. Wij streven er naar de werkzaamheden voor december 2018 af te ronden. Als dat niet lukt, komt er een knip in de werkzaamheden en schuift een deel van de werkzaamheden door naar begin 2019. De netbeheerders Dunea en Stedin starten in dit voorjaar met hun werkzaamheden en ronden dit voor de zomervakantie af.

Bereikbaarheid tijdens werkzaamheden

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Hierdoor zijn het aantal omleidingen beperkt en van korte duur. Naast omleidingen voor het doorgaande verkeer worden er zoveel mogelijk maatregelen genomen om het bestemmingsverkeer (winkeliers, bedrijven en bewoners) toegang te verlenen. Bij de verkeersmaatregelen wordt uiteraard ook rekening gehouden met de bereikbaarheid van de hulpdiensten.

Voorlopig en definitief ontwerp

Voor de werkzaamheden is een definitief ontwerp gemaakt, na onder andere de vragen die tijdens de informatieavonden gesteld zijn. Het definitief ontwerp kunt u hieronder bekijken.

Ook het eerdere, voorlopig, ontwerp kunt u hieronder nog inzien. De reactietermijn hiervoor is echter al verlopen. Heeft u vragen of wilt u iets kwijt? Mailt u dan naar laura.meems@lansingerland.nl o.v.v. Centrum Bergschenhoek.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina