Melding doorgeven

Is er iets kapot, vies of niet in orde in de openbare ruimte? Via BuitenOpOrde geeft u het eenvoudig aan ons door!

App

BuitenOpOrde is een progressive webapp. Bezoekt u de pagina BuitenOpOrde, dan herkent de website met welk apparaat u de pagina bezoekt. Doet u dit met een mobiele telefoon of tablet, dan bieden wij u de mogelijkheid om deze pagina voortaan als een app te gebruiken. Op dat moment kunt u gebruik maken van extra mogelijkheden.

Locatie via gps, kaart of invoeren

In de app kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw locatie automatisch op te laten zoeken. Hiervoor moet u eenmalig de app toestemming geven om uw locatiegegevens te gebruiken. De app zoomt daarna in op uw huidige locatie. U kunt ook zelf een locatie aangeven. Type de naam van een straat of klik op de kaart.

Foto’s

Gebruikt u BuitenOpOrde als app, dan kunt u foto’s maken met uw mobiele apparaat en deze meteen aan de melding toevoegen. U geeft de app dan eenmalig toestemming om gebruik te maken van de camera van uw apparaat. Gebruikt u een desktop, dan voegt u een foto toe via uw bestanden.

Afhandeling

Wilt u iets aan ons doorgeven? Vul de velden in van het formulier, voeg eventueel uw foto(‘s) toe en verzend de melding. De gemeente neemt uw melding in behandeling. Afhankelijk van uw voorkeur houden wij u per e-mail of telefonisch op de hoogte.

Mijn Lansingerland

Op Mijn Lansingerland kunt u uw melding volgen.