#YNG Escape Game

De #YNG Escape Game van You!nG heeft als doel jongeren weerbaar en sterker maken wat betreft de kansen en gevaren van sociale media. Het is geweldig om met dit project betrokken zijn bij Pubers in de Spotlights van Lansingerland.

#YNG Escape Game is een educatief escaperoomspel met vier identieke escaperooms die tegelijkertijd gespeeld worden. Er worden teams gemaakt van maximaal acht personen, en je strijdt om wie het eerste weet waarom Yara vermist is. Maar erg veel tijd heeft het winnende team niet om dit te vieren, want alle vier de recherche teams moeten als een razende samenwerken om Yara te redden. Lukt het jou als recherche om binnen 60 minuten je taak te volbrengen en deze zaak op te lossen? Meer over onze #YNG Escape Game is te vinden op onze site.

Ik, Bianca Boender, droom van een generatie jongeren die in zichzelf geloven, die hun talenten kennen en deze inzetten in de maatschappij. Ik droom ervan dat jongeren zich niet laten hinderen door hun gebrokenheid en hun negatieve omgevingsfactoren. De werkelijkheid is helaas anders en dat is precies de reden waarom You!nG bestaat. We ontwikkelen trainingen, groepsprogramma’s en meer voor professionals in welzijn, onderwijs en jeugdzorg. Meer informatie via vind je op de website van You!nG  

Bianca Boender

Bianca Boender werkt met You!nG in Bergschenhoek maar ook landelijk. Ze is enthousiast en bevlogen. Ze woont in Bergschenhoek en heeft samen met haar man een groot dynamisch pleeggezin met 11 pubers. Met haar passie voor jongeren en professionals zet ze zich via You!nG en haar pleeggezin in voor een veilige, evenwichtige en stimulerende opvoedingscontext voor jongeren in Nederland.