Kavels op bedrijvenpark Oudeland

In de gemeente Lansingerland, kern Berkel en Rodenrijs, ligt het bedrijvenpark Oudeland. Het bedrijvenpark Oudeland is een modern gemengd bedrijventerrein met een totale omvang van circa 72 hectare uitgeefbaar terrein. Het bedrijvenpark wordt door middel van de provinciale weg N471 verbonden met de A13, de A12 en de A20. Na realisatie van de Verlengde A16 is de aansluiting op deze snelwegen zeer nabij. Dit maakt deze locatie zeer uniek. Op dit moment zijn er circa 160 bedrijven gehuisvest.

Bedrijvenpark Oudeland, met centraal op de foto kavel B7
Kavel B7

Inschrijving voor B7 is gestart!

De ambitie van de gemeente Lansingerland is het ontwikkelen van een divers, groen, duurzaam, circulair bedrijvenpark waar men over 20 jaar nog steeds trots op is en welke een robuuste bijdrage levert aan de lokale economie.

Sinds 21 maart 2024 is het mogelijk om u in te schrijven voor de kavel B7 op het bedrijvenpark Oudeland. Inschrijven is mogelijk tot 4 juni 2024, 17.00 uur. Op deze website onder downloads is alle beschikbare informatie over de verkoop te downloaden en te lezen. De voorgenomen verkoop van de kavel B7 is op de website van Officiële bekendmakingen gepubliceerd.

Meer informatie over de aangeboden kavel?

Kavel B7 heeft een grootte van 8.995 m2. De grondprijs is € 311 per m2 (prijspeil 2024). Na de inschrijfperiode zal de gemeente in juli 2024 met de geselecteerde partij een koopoptie overeenkomst tekenen.

Nota van inlichtingen

Er is een eerste nota van inlichtingen verschenen op 23 april. Op 25 april is de tweede nota van inlichtingen verschenen. Beide nota’s zijn bij de downloads beschikbaar gesteld.

Downloads

Parkmanagement

Het bedrijvenpark Oudeland heeft een eigen parkmanagement en die verzorgt het beheer, onderhoud en de veiligheid van het openbaar terrein. Daarnaast zorgen zij ook voor een eenduidige bewegwijzering in de vorm van entreeborden en kavelborden bij de bedrijven. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de website van Bedrijvenpark Oudeland.

Geïnteresseerd in de kavel?

Neem dan contact op via de mail kavels@lansingerland.nl

Veelgestelde vragen

Wat wij nodig hebben is een schetsvoorstel van de kavelinrichting en het nieuw te bouwen bedrijfspand.

Bijlage 1 van het Bestemmingsplan Oudeland betreft een Staat van bedrijfsactiviteiten waarbij per activiteit de milieucategorie is aangeduid.

Wij begrijpen dat een berekening op basis van een Schetsontwerp ingewikkeld is. Indien dit niet mogelijk is dan vragen wij van u om een kwalitatieve  opsomming te geven van de duurzaamheidsmaatregelen die u van plan bent te gaan nemen. Op basis hiervan bepalen wij of u voldoet aan de gestelde criteria op het gebied van duurzaamheid.

Omdat op de website er technisch geen mogelijkheid is om dwg’s beschikbaar te stellen, kan per mail (Kavels@lansingerland.nl) een verzoek ingediend worden om de dwg’s te ontvangen.