Kerstbomen inleveren

Wij organiseren dit jaar een aangepaste kerstbomeninzameling vanwege de huidige lockdown met alle geldende coronamaatregelen.

Alleen ophalen vanaf 25 kerstbomen

Wij halen dit jaar op afspraak kerstbomen thuis op en alleen bij 25 bomen of meer. De inzameldagen zijn woensdag 6 en zaterdag 9 januari. U maakt hiervoor een afspraak  via telefoonnummer (010) 800 40 00. Wij hanteren net als andere jaren een bedrag van € 0,50 per aangeboden boom. Bij het aanmelden kunt u alvast uw rekeningnummer doorgeven. Het geld wordt hier dan achteraf op gestort.

Er zijn dit jaar dus geen brenglocaties waar u uw boom naartoe kunt brengen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er niet teveel mensen bij elkaar komen en hanteren wij de coronamaatregelen.

GFT-container en afvalbrengstation

U kunt uw kerstboom bij de eerste GFT inzamelronde in januari aanbieden. Let op: doe dit pas na 1 januari in verband met de veiligheid en gevaar voor brand rond oud en nieuw.

Leg uw kerstboom zodanig neer in de buurt van de aanbiedplaats dat deze goed zichtbaar is maar niet in de weg ligt voor het verkeer.

U kunt uw kerstboom ook in stukken gezaagd in de GFT container doen. Zorg er wel voor dat de deksel nog dicht kan. U kunt uw boom ook altijd afgeven bij het afvalbrengstation. Doe dit niet op zaterdag vanwege grote drukte.