Centrumontwikkeling

Home > Bleiswijk > Nieuwbouw Bleiswijk > Centrumontwikkeling

Centrumontwikkeling

In het gezellige dorpscentrum wordt in de Dorpsstraat het appartementengebouw de Vluchtheuvel gerealiseerd. Dit complex heeft dezelfde uitstraling als de oorspronkelijke panden in de omgeving. Naast 10 appartementen is er ook ruimte voor een aantal winkels en parkeerplaatsen.

Naar verwachting start de bouw in week 49 en duurt tot eind 2016. Tijdens de werkzaamheden probeert de aannemer uiteraard zoveel mogelijk het centrum goed bereikbaar te houden. Het is helaas niet te voorkomen dat er zo nu en dan groot transport/aanvoer plaats vindt om de bouw te bevoorraden.

De ontwikkeling bestaat uit circa 730 m2 winkelruimte - waaronder een Kruidvat - op de begane grond, 10 appartementen en de bijbehorende openbare ruimte inclusief parkeerplaatsen en groene aanplant. De overige 3 kleinere winkelunits van ca. 90 m2 zijn nog niet verhuurd.

Inmiddels zijn er 9 appartementen verkocht en is de laatste momenteel onder optie. Na realisatie wordt het voorliggende plein bestraat en worden 37 parkeerplaatsen aangebracht.

Meer informatie over het aanbod vindt u op de site van Wonen in Lansingerland.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina