Coronavirus: informatie over zorgen of onrust

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor inwoners, organisaties en ondernemers op een rijtje gezet over bepaalde thema’s in relatie tot het coronavirus en hoe we hiermee omgaan in Lansingerland. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op.

Zorgen om een kwetsbaar of ouder iemand in uw omgeving?

Neemt u dan contact op met Welzijn Lansingerland. De medewerkers van Welzijn Lansingerland zijn dagelijks bereikbaar vanaf 9.00 tot 17.00 uur via  (010) 522 55 45 of stuur een e-mail naar info@swsl.nl.  Kijk hier wat Welzijn Lansingerland nog meer kan betekenen.

Zorgen om een kwetsbaar gezin?

Maakt u zich zorgen om een kwetsbaar gezin, vertel het gezin dan dat zij contact kunnen opnemen met team Jeugd van de gemeente. U kunt zelf ook een gezin aanmelden bij Team Jeugd.

Het Team Jeugd is te bereiken via e-mail teamjeugd@lansingerland.nl of belt u met (010) 800 4004. Team Jeugd is op werkdagen te bereiken van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

Is de veiligheid van een gezin in het geding of de veiligheid van kinderen in een gezin? Of zijn er andere grote zorgen? Meldt een gezin dan bij Veilig Thuis Rotterdam-Rijnmond (VTRR) via telefoon 0800 – 2000 of stuurt u een e-mail naar info@veiligthuisrr.nl. Zij kunnen dan actie ondernemen.