Coronavirus: informatie over sporten

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor inwoners, organisaties en ondernemers op een rijtje gezet over bepaalde thema’s in relatie tot het coronavirus en hoe we hiermee omgaan in Lansingerland. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op.

Update 12 januari 2021

Sportactiviteiten zeer beperkt mogelijk. U leest er meer over op de website van de Rijksoverheid en de website van NOC*NSF.

Alle gemeentelijke sportaccommodaties voldoen aan de adviezen van het RIVM ten aanzien van ventilatie. Ventilatiesystemen die werken met recirculatie zijn uitgezet. Tijdens het gebruik van de accommodaties vragen wij al onze gebruikers om ramen en deuren zoveel als mogelijk open te houden.

Update 12 januari 2021: alle binnensportaccommodaties zijn gesloten tot in ieder geval 9 februari 2021.

Heeft u een andere vraag over de maatregelen die wij nemen om verspreiding van het COVID-virus tegen te gaan? Of wilt u gebruik maken van een gemeentelijke sportaccommodatie? U kunt contact opnemen met:

  • Voor de verhuur en het beheer van binnensportaccommodaties kunt u contact opnemen voor Sportfondsen Lansingerland via lansingerland@sportfondsen.nl of telefoonnummer 010 511 6011;
  • Voor het gebruik van de buitensportaccommodaties kunt u contact opnemen met de verschillende buitensportverenigingen in de gemeente Lansingerland;
  • Voor actuele activiteiten, acties en nieuws over sport en bewegen in Lansingerland zie lansingerlandbeweegt.nl;
  • Voor vragen over beleid en regels kunt u contact opnemen met de gemeente Lansingerland via sport@lansingerland.nl.

Update 12 januari 2021: alle binnensportaccommodaties zijn gesloten tot in ieder geval 9 februari 2021.

Alle binnensportaccommodaties zijn alleen toegankelijk met een mondkapje (vanaf 13 jaar). Deze hoeft vooralsnog niet gedragen te worden tijdens het sporten zelf. Personen die zich hier niet aan houden kunnen de toegang tot de accommodatie ontzegd worden.