Terug naar het overzicht

Vitaliteit workshop: “Mijn persoonlijke APK in 2 uur”

Birgit Snelleman van Factor V biedt mantelzorgers de unieke kans om een proeverij vitaliteit te volgen. Vaak aan het rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan? Zou u het ook fijn vinden om geestelijk en lichamelijk in balans te voelen? Door de snelheid van leven van de laatste jaren raken steeds meer mensen uit balans.

Om dit te voorkomen en “u lekker in uw vel” en fit te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel. Maar wat is verantwoorde leefstijl? En wat past bij u? Tijdens deze workshop krijgt u in kort tijdbestek inzicht in uw eigen totaal balans (fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel als spiritueel) en weet u waar grote winst te behalen valt. U gaat naar huis met concrete actiepunten om meer in balans te komen. Deze workshop wordt u gratis aangeboden door een samenwerking met Bibliotheek
Oostland.

Locatie: Bibliotheek Oostland vestiging Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25.

Het aanmelden voor de bijeenkomsten is verplicht. Dit in verband met een minimum en/of maximum aantal deelnemers. Aanmelden kan via (010) 522 55 45 of mantelzorg@welzijnlansingerland.nl.