Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
19:30 - 21:30

Update: 15 maart 2020: In verband met de genomen maatregelen tegen het coronavirus vinden er de komende drie weken geen evenementen plaats.

Vrijwilligers die zich bezighouden met het besturen (of coördineren) van een vereniging, initiatief, stichting, of maatschappelijke organisatie zijn van harte welkom bij het VIP café. Dit is de plek waar zij elkaar, informeel, kunnen ontmoeten.

Het VIP café is een initiatief van het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland. Het biedt hiermee een platform en netwerkmogelijkheid aan. De avond draait om informeren, netwerken en leren van elkaar.

Thema

Het thema van dit VIP café is omgaan met lokale media / schrijven van persberichten. Annette Docter, eindredacteur van De Heraut, zal een minicollege geven. Na dit minicollege kunnen de deelnemers aan thematafels informatie uitwisselen over dilemma’s, vraagstukken en oplossingen voor thema’s die zij als bestuurders tegenkomen. Stuur een mailtje naar het VIP met je thema of idee en zij gaan hiermee aan de slag!

Aanmelden

Het VIP café is in Ontmoet! in Bergschenhoek en start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Graag aanmelden via info@viplansingerland.nl. Voorwaarden deelname: Deze bijeenkomst is bedoeld voor vrijwillige bestuurders of mensen die op enige manier bij het besturen of coördineren van een vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie zijn betrokken.

Gegevens
Datum:
Tijd:
19:30 - 21:30
Locatie
Ontmoet!
Wilhelminastraat 1a
Bergschenhoek, Nederland
Organisator
VIP Lansingerland
Telefoon:
(010) 522 55 45
E-mail:
info@viplansingerland.nl
Website:
www.viplansingerland.nl