Terug naar het overzicht

Inwoners in gesprek met de raad

Gemeenteraadsleden gaan op 22 september 2023 op pad in Bleiswijk om in gesprek te komen met inwoners en ondernemers. De raad gaat onder meer langs bij leerlingen van Melanchton De Blesewic, kassenbouwbedrijf Havecon, Bakker Ammerlaan en de nieuwe locatie van Museum Bleiswijk. De tour wordt afgesloten met een ontmoeting tussen raadsleden en inwoners in Theater ’t Web.

In gesprek met de raad

Woont of werkt u in Bleiswijk? Dan nodigt de raad u graag uit voor een goed gesprek, onder het genot van een hapje, een drankje en een muzikaal optreden! Kom op vrijdag 22 september 2023 tussen 17.45 en 19.00 uur naar Theater ’t Web/Bibliotheek Oostland, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. Graag vooraf aanmelden via griffie@lansingerland.nl. Sing-songwriter Anna Lotte, die al vaker in ’t Web heeft opgetreden, zal aan het einde van deze ontmoeting een mini-concert geven.

Gespreksonderwerpen

Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel een onderwerp dat u graag onder de aandacht van de raad wilt brengen? Mail het naar griffie@lansingerland.nl. Een lijst met aangeleverde gespreksonderwerpen wordt bij de gesprekstafels neergelegd.

Praktische informatie

Datum: 22 september 2023
Tijd: 17.45 - 19.00 uur

Locatie

Theater ’t Web
Nachtegaallaan 4
Bleiswijk