Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.
19:00 - 21:15

Donderdagavond 26 september vindt er in het gemeentehuis een themabijeenkomst plaats voor mensen die werken/vrijwilligerswerk doen in de dienstverlenende sector. Aan de balie, in de wachtkamer of bijvoorbeeld bij de kassa is er contact met allerlei mensen. Eenzaamheid en dementie zijn verschijnselen waar u direct en indirect in de omgang met bezoekers, klanten en deelnemers mee te maken krijgt.

Programma

In de themabijeenkomst ‘eenzaamheid en/of dementie’ geven we aandacht aan deze twee actuele onderwerpen en komen onder meer de volgende punten aan bod: Hoe kunt u omgaan met dementie en/of eenzaamheid in het dagelijks leven? Zijn er signalen? Welke rol kunt u spelen? Hoe creëren we veiligheid en hoe geven we samen vorm aan een zorgzame en leefbare samenleving?

In twee informatierondes bespreken we hoe we dat samen voor elkaar kunnen krijgen. Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom!

19:00 uur: Inloop in het gemeentehuis in Bergschenhoek

19:30 – 20:15 uur: Workshopronde 1

20:30 – 21:15 uur: Workshopronde 2

Aanmelden

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar secretariaatDS@lansingerland.nl.

Gegevens
Datum:
Tijd:
19:00 - 21:15
Evenement Categorie:
Locatie
Gemeentehuis
Tobias Asserlaan 1
Bergschenhoek,