Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
20:00 - 20:00

Heeft u altijd al willen weten hoe uw bet-bet-betovergrootouders leefden? Of wat hun geschiedenis is geweest om te overleven, waardoor u nu op deze wereld staat? Om dit te weten te komen hoeft u tegenwoordig niet meer alle archieven in het land te bezoeken.

In samenwerking met Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 19 februari een informatieavond in de bibliotheekvestiging van Berkel en Rodenrijs met als thema Genealogie. De avond start om 20.00 uur. U hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.

Op deze avond krijgt u een overzicht van de enorme hoeveelheid materiaal op internet om uw familiegeschiedenis te kunnen samenstellen. Tevens wordt getoond hoe u uw familie op kunt nemen in uw stamboom met speciale genealogische  programmatuur.

Workshop Genealogie

Voor wie zelf aan de slag wil is er de workshop Genealogie die uit 2 lessen bestaat en twee keer wordt gehouden. De eerste workshop start op 25 februari in Berkel en Rodenrijs en de tweede workshop op 31 maart in Bleiswijk. Voor meer informatie en aanmelden voor een van de workshops kunt u een e-mail sturen naar seniorweblansingerland@gmail.com.

Gegevens
Datum:
Tijd:
20:00
Locatie
Bibliotheek Oostland Berkel en Rodenrijs
Nieuwstraat 25
Berkel en Rodenrijs,
Organisator
SeniorWeb
E-mail:
seniorweblansingerland@gmail.com