Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.
00:00 - 00:00

Belangstellenden kunnen op dinsdag 20 augustus kennismaken met de computer-, smartphone-, en tabletcursussen die SeniorWeb Lansingerland vanaf september organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oostland.

Iedereen is van harte welkom op dinsdag 20 augustus bij de presentatie van het cursusprogramma op één van de volgende locaties:

  • ’t Web, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, aanvang 10.00 uur
  • Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek, aanvang 14.00 uur
  • Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs, aanvang 20.00 uur

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Inschrijven

Vrijwilligers van SeniorWeb geven informatie over de mogelijkheden om de vaardigheden met computer, smartphone of tablet te vergroten. Ook interessant als men nog helemaal niet bekend is met computers of internet.  Na de presentatie kan men zich meteen inschrijven voor een cursus of workshop. De belangstelling is groot en er zijn voor iedere cursus maar een beperkt aantal plaatsen. Het cursusaanbod, waaronder cursussen en workshops over iMac, Windows 10, Android Tablets, iPads en Smartphones, is ook te vinden op de website van Bibliotheek Oostland onder volwassenen/educatie en op de website van SeniorWeb. Vragen kunnen gesteld worden via email naar seniorweblansingerland@gmail.com.

Gegevens
Datum:
Tijd:
00:00
Organisator
SeniorWeb
E-mail:
seniorweblansingerland@gmail.com