Start Computer-, Smartphone- en Tabletcursussen voorjaar 2018

Home > Agenda > Alle activiteiten en vergaderingen > Start Computer-, Smartphone- en Tabletcursussen voorjaar 2018

Start Computer-, Smartphone- en Tabletcursussen voorjaar 2018

Dit item is verlopen op 17-01-2018.

Onder het thema: Gebruik smartphone stijgt, maar wat kan ik ermee! starten wij ons cursusprogramma voor het komende voorjaar.

Maak op dinsdag 16 januari kennis met de computer-, smartphone- en tablet cursussen die SeniorWeb Lansingerland vanaf februari organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oostland en Rabobank Zuid-Holland Midden.

Iedereen is van harte welkom op één van de volgende locaties

  • in Bergschenhoek in Ontmoet, Wilhelminastraat 1a,  aanvang 10.00 uur
  • in Bleiswijk in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Dorpsstraat 7, aanvang 14.00 uur
  • in Berkel en Rodenrijs in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25, aanvang 20.00 uur

Vrijwilligers van SeniorWeb Lansingerland geven informatie om uw vaardigheden met de computer, uw smartphone of tablet te vergroten. Ook als u nog helemaal niet bekend bent met computers of internet. U kunt zich meteen inschrijven voor de cursus van uw keuze, want de belangstelling is groot en vol is vol. Het cursusaanbod waaronder cursussen en workshops over Windows 10, Android Tablets, iPads, Smartphones, is ook te vinden op de website van de bibliotheek www.bibliotheekoostland.nl onder educatie/computercursussen en met vragen kunt u terecht op het emailadres seniorweblansingerland@gmail.com .

Als u zich inschrijft voor één van de cursussen of workshops en u bent nog geen lid dan biedt SeniorWeb als bekroning van zijn jubileumjaar u een gratis lidmaatschap aan. Dit lidmaatschap loopt tot eind 2018 en stopt zonder tegenbericht automatisch.

Locatie: Diverse lokaties in Lansingerland
Startdatum van het evenement 16-01-2018
Starttijd: 10:00
Eindtijd: 00:00
Deel deze pagina
beoordeel deze pagina