Expositie Beasts of beauty

Home > Agenda > Alle activiteiten en vergaderingen > Expositie Beasts of beauty

Expositie Beasts of beauty

Dit item is verlopen op 28-02-2018.

In het gemeentehuis exposeert Carla van Rijn met de expositie: Beasts of beauty.

Als kind werd zij al gefascineerd door de aantrekkingskracht van kleuren en hun spanningsveld waarbij zij zich altijd afvroeg: “ Kan ik dat ook?” Carla: "Ik schilder vanuit gevoel, met acryl, laag over laag. Dit doe ik met paletmes en kwast. Daardoor worden sommige werken pasteus. De Kleuren inspireren mij en dagen me uit. Het is iedere keer weer een uitdaging  om een mooie combinatie van kleuren op te bouwen. Een schilderij is pas geslaagd, als een ieder zijn eigen verhaal in het schilderij ontdekt. De emotie herkent die ik erin heb gelegd. Dan communiceert het schilderij".

Inspiratie

Dieren zijn mijn grootste inspiratiebron. Ze fascineren mij. Kijk maar eens rond in het weiland, in de dierentuin en op straat. Aan hun houding zie je dat ze verschillende persoonlijkheden hebben, elk met een eigen uitstraling en een eigen karakter. Ieder werk is mij een proces van gevoel en een uitdaging om het dier met zijn eigenzinnigheid en karakter goed op doek te krijgen.  

Kijk voor meer informatie op www.ateliercarlavanrijn.nl.

Carla van Rijn exposeert met Beasts of Beauty

Benieuwd naar de expositie? Van 11 januari tot en met 28 februari kunt u tijdens de openingstijden deze intrigerende en kleurrijke expositie bekijken.

Locatie: Gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek
Startdatum van het evenement 11-01-2018
Einddatum van het evenement 28-02-2018
Deel deze pagina
beoordeel deze pagina