De vier seizoenen van de Berkelhof

Home > Agenda > Alle activiteiten en vergaderingen > De vier seizoenen van de Berkelhof

De vier seizoenen van de Berkelhof

Dit item is verlopen op 09-12-2016.

Een moestuin in de 21ste eeuw

In het gemeentehuis exposeert Marion van Kleef met de fotodocumentaire ‘het leven’ op moestuinvereniging De Berkelhof in Berkel. “Waarom heb je een moestuin, als groenten en fruit, tegen soms lage prijzen, in de supermarkt te koop zijn?” Deze vraag hield haar bezig.

In de ontmoetingen die volgden, leerde zij veel over het leven op een moestuin, de betekenis van het hebben van een moestuin in de verschillende levensfase en over diverse vormen van het bewerken van een tuin. Interessante verhalen die vervolgens zijn vertaald in deze fotodocumentaire. In deze portretten zijn de kringloop van het leven, de beleving aan het tuinieren en de jaargetijden op natuurlijke wijze samengebracht.

Dit jaar viert moestuinvereniging ‘De Berkelhof’ haar veertig jarig jubileum. Een mooi moment om met deze fotodocumentaire te exposeren in jubileum jaar.

De expositie is te zien van 18 oktober tot en met 8 december 2016 in het gemeentehuis van Lansingerland. Ook is de expositie online te bekijken via de website van Marion van Kleef fotografie.

Locatie: gemeentehuis, Tobias Asserlaan in Bergschenhoek

Startdatum van het evenement 18-10-2016
Einddatum van het evenement 08-12-2016
Deel deze pagina
beoordeel deze pagina