Bevrijdingsconcert

Bevrijdingsconcert

Dit item is verlopen op 06-05-2015.

"Juist nu is het vieren van onze vrijheid van grote betekenis”

Ook dit jaar geeft de Stichting Hulp Letland weer een bevrijdings en herdenkingsconcert in Lansingerland. Het doel van het concert is om niet alleen de inwoners een mooie en sfeervolle concertavond te bieden maar ook het besef weer op te halen hoe belangrijk onze vrijheid is.

Deelnemende organisaties: 

Tijdens deze avond kunt u genieten van het Christelijke Gemengd koor The Credo Singers  uit Rotterdam o.l.v. Bert Kruis; het Hollands Christelijk Mannenkoor uit Lansingerland o.l.v. Arjan Breukhoven; Valerija Satibaldijeva, sopraan; Dainis Skutelis, tenor.
De muzikale begeleiding op de vleugel en orgel wordt verzorgd door Mark Brandwijk. EHBO vereniging Lansingerland en 3B bus voor vervoer ouderen verlenen belangeloos hun medewerking.

Vervoer voor ouderen:

De organisatie wil samen met de zorgcentra in Lansingerland proberen de ouderen, die daadwerkelijk de oorlog en de bevrijding hebben meegemaakt, uit deze centra naar dit concert te brengen. We willen deze mensen een onvergetelijke avond brengen en zullen ook, zoals in 2012, het vervoer, met de Stichting 3B bus, gaan regelen. De gesponsorde medewerking van 3B bus is al rond.

Aanvang concert 20.00 uur, zaal is open 19.30 uur. Toegangsprijs € 10.-(incl. 2x koffie of thee),  kinderen €5.-.

Naast de entree prijs is er een collecte voor een humanitair doel in Letland. U kunt kaarten reserveren via hulpletland@hotmail.com of vanaf half april bij boekhandel Janneke kantoorboekhandel Berkel en Rodenrijs.

Locatie: De Bron, Rodenrijseweg 97 Berkel en Rodenrijs
Startdatum van het evenement 05-05-2015
Starttijd: 20:00
Deel deze pagina
beoordeel deze pagina