Bergsche en Berkelse Schilderclub exposeert in het gemeentehuis

Home > Agenda > Alle activiteiten en vergaderingen > Bergsche en Berkelse Schilderclub exposeert in het gemeentehuis

Bergsche en Berkelse Schilderclub exposeert in het gemeentehuis

Dit item is verlopen op 28-04-2017.

In de hal van het gemeentehuis Lansingerland is een expositie te zien van leden van de Bergsche & Berkelse Schilderclub. Deze  Schilderclub bestaat meer dan 25 jaar en heeft ongeveer 35 leden, een aantal deelnemers  zijn al vele jaren actief en sommigen net begonnen. Op 4 verschillende dagdelen komen leden bijeen om te tekenen en te schilderen in het Polderhuis, Bergweg- Noord 1 -3 te Bergschenhoek. 

Ieder is vrij in de keuze van techniek en materiaal, we leren van elkaar en wisselen van gedachten over het werk. Instructie en begeleiding op verzoek wordt geboden door Jolanda Linssen, Raph de haas en Annelies de Greef; naast hun beroepspraktijk hebben zij ervaring in het begeleiden van cursisten o.a. bij SKVR in Rotterdam en in hun eigen atelier. Binnen de expositie is een grote verscheidenheid aan werken te zien:  groot en klein,  realistische en  geabstraheerd, diverse  stijlen en technieken. 

De expositie wordt op 30 maart om 19.30 uur geopend door wethouder Ankie van Tatenhove. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. 

U bent van harte uitgenodigd om de expositie tijdens de openingsuren te komen bekijken. De expositie is te zien van 24 maart  tot en met 27 april.

De cursisten van de Bergsche- en Berkelse schilderclub

Locatie: Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek
Startdatum van het evenement 24-03-2017
Einddatum van het evenement 27-04-2017
Deel deze pagina
beoordeel deze pagina