Dag van de Mantelzorg 2016

Home > Agenda > Activiteitenagenda > Dag van de Mantelzorg 2016

Dag van de Mantelzorg 2016

Dit item is verlopen op 11-11-2016.

Op donderdag 10 november vindt de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg plaats met als thema: Mantelzorg doe je samen!.

Programma

De aanwezige mantelzorgers kunnen daarbij kiezen uit diverse activiteiten: een wijn- en bierproeverij, bonbons maken, golfclinic, klankschalensessie, darten, voetmassage, kleurenanalyse en nagels lakken. Natuurlijk is er ook gelegenheid om onder het genot van drankje en een hapje met andere mantelzorgers te praten of met de aanwezige professionals van gedachten te wisselen.

Blijk van waardering

Als blijk van waardering ontvangen alle mantelzorgers die staan ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg een VVV bon van € 100,-. Deze bon wordt uitgedeeld op de Mantelzorgdag. Mantelzorgers die niet op  10 november aanwezig kunnen zijn ontvangen deze bon later. Voorwaarden is wel dat iemand als Mantelzorger staat ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg. Inschrijven kan http://www.welzijnlansingerland.nl/mantelzorgers. Daar is het aanmeldformulier Mantelzorgers te vinden.

Informatie

Voor informatie kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg via telefoonnummer (010) 522 55 45 of info@swsl.nl.

Wanneer, waar en hoe laat

De Mantelzorgdag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1, 2662 SB Bergschenhoek.

Aanmelden is niet nodig.

Startdatum van het evenement 10-11-2016
Starttijd: 14:00
Deel deze pagina
beoordeel deze pagina