Programma Expeditie Lansingerland officieel gelanceerd

Dit nieuwsbericht is verlopen.
5 juli 2022, 07:30 uur

Een zomer boordevol sportieve en culturele activiteiten. In gemeente Lansingerland gaat het gebeuren. Vanaf zondag 10 juli opent Expeditie Lansingerland weer haar deuren en heeft de jeugd (4 tot en met 18 jaar) de hele zomervakantie de mogelijkheid om aan meer dan 100 activiteiten deel te nemen. De sport- en cultuuraanbieders hopen weer veel deelnemers kennis te laten maken met hun aanbod.

Van lasergamen tot tafeltennissen. En van afro/hiphop dance tot gedichten maken. De komende zes weken staat Lansingerland bol van sportieve en creatieve activiteiten, georganiseerd door lokale sport- en cultuuraanbieders. Op maandag 4 juli werd het programma bekend gemaakt en is de inschrijving voor de activiteiten geopend. Projectleider Bibi Rebel: “We kijken ontzettend uit naar komende weken. De zomervakantie in 2020 en 2021 heeft bewezen dat er veel animo voor Expeditie Lansingerland is. We hopen in 2022 nog meer deelnemers te ontvangen.”

De gemeente is trots op weer een zomer vol laagdrempelige activiteiten, speciaal voor de jeugd uit de eigen gemeente. Wethouder Cultuur Titia Cnossen: “Wat een mooi en uitgebreid sport- en cultuurprogramma wordt er dit jaar weer aangeboden. Dank aan alle aanbieders die dit mogelijk maken! Met al deze activiteiten hoeft de Lansingerlandse jeugd zich komende weken absoluut niet te vervelen. Daarom zou ik willen zeggen: meld je aan en geef het vooral ook door aan vrienden! Hoe meer deelnemers, hoe beter!”

Inschrijven

Via de website van Expeditie Lansingerland kunt u zich inschrijven voor één of meerdere activiteiten. Deelname kost €2,- per activiteit en dient digitaal te worden afgerekend.

Meer nieuws

Hoe ervaart u uw buurt?

De week van de duurzame doelen

Werkzaamheden geluidsschermen Bergschenhoek