Omleiding herinrichting Oudelandselaan fase 3

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 december 2020, 09.21 uur

Herinrichting parkeervoorziening

De werkzaamheden maken onderdeel uit van een aantal maatregelen om de verkeersveiligheid en het parkeren rondom de scholen te verbeteren. Aan de Oudelandselaan wordt het langsparkeren in de huidige situatie vervangen door haaks parkeren waardoor de situatie overzichtelijker wordt en het aantal parkeerplaatsen toeneemt. Om dit mogelijk te maken wordt de huidige hoofdrijbaan verlegd naar de groene middenberm.

Uitvoering werkzaamheden

Op woensdag 2 december start de aannemer met de 3e  fase. Deze fase duurt ongeveer 2 weken. Tijdens deze fase wordt het kruispunt Oudelandselaan/Boerhaavestraat aangepast. Per fase wordt u geïnformeerd over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden.

Omleidingen voor autoverkeer en parkeren

Tijdens deze werkzaamheden krijgt het verkeer op de Oudelandselaan/Boerhaavestraat te maken met omleidingsroutes. De omleidingsroutes staan met borden aangeven. Gedurende de werkzaamheden kan aan de Oudelandselaan worden geparkeerd. De Boerhaavestraat kunt u bereiken via de omleiding via de Westerparkstraat en Westersingel.

Vragen en/of opmerkingen?

Ondanks dat wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken, kunnen wij niet voorkomen dat deze werkzaamheden enige hinder met zich meebrengen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Mail dan naar berkelcentrum@lansingerland.nl

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland