Met het Sportakkoord Lansingerland scoren we met sport!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
5 november 2020, 16.19 uur
Sports tools

Op 3 november jl. ondertekenden wethouder Ankie van Tatenhove (Sport), de sportcoaches van Lansingerland Beweegt en 14 lokale partners waaronder sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties het Sportakkoord Lansingerland. Hiermee zetten zij zich gezamenlijk in om een impuls te geven aan het sporten in onze gemeente en zoveel mogelijk Lansingerlanders in beweging te krijgen.

Ambities

Het Sportakkoord Lansingerland is een concrete en lokale invulling van het Nationaal Sportakkoord en benoemt vier ambities voor de toekomst: Inclusief sporten en bewegen, vitale sport- en beweegaanbieders, een positieve sportcultuur en van jongs af aan vaardig in bewegen.

De aangesloten partners zetten zich de komende jaren in om vorm en uitvoering te geven aan concrete acties die voor de realisatie van de ambities zorgen. De sportcoaches van Lansingerland Beweegt vervullen hierin een belangrijke en verbindende rol. Sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties die het sportakkoord nog niet hebben ondertekend, enthousiasmeren we om zich alsnog aan te sluiten.

Heeft u vragen of wilt u zich als vereniging of organisatie ook inzetten voor de ambities uit dit sportakkoord? Stuurt u dan een mail naar info@lansingerlandbeweegt.nl.