« Terug naar overzicht

Maak uw pasfoto's in het gemeentehuis

Dit nieuwsbericht is verlopen

Vanaf nu is het mogelijk om zelf uw pasfoto’s bij het servicepunt in het gemeentehuis te laten maken. Hiervoor hebben we een mobiele fotostudio geplaatst. Als u bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs aanvraagt, kunt u vooraf in de centrale hal gebruik maken van deze nieuwe service.

De fotostudio is uitgerust met de meest moderne software om kwalitatief goede pasfoto’s te maken. De kosten voor 5 pasfoto’s zijn € 10, —. U kunt met contant geld betalen in de fotocabine of een muntje kopen (alleen met PIN) bij de receptie. In de cabine van de fotostudio vindt u uitleg hoe u de pasfoto’s kunt maken. Heeft u hulp nodig? Onze gastheren en –vrouwen helpen u graag.

De fotocabine is geschikt voor mindervaliden. U kunt met een scootmobiel of rolstoel de cabine inrijden. De fotocabine is niet geschikt om een pasfoto van een klein kind (of baby) te maken.

Pasfoto’s maken kan van maandag tot en met vrijdag. U kunt hiervoor van 8.00 tot 19.00 uur terecht in ons servicepunt in het gemeentehuis in Bergschenhoek. U hoeft geen afspraak te maken. Als u pasfoto’s wilt laten maken, zorg dan dat u eerder aanwezig bent. Zo kan uw afspraak met ons op de afgesproken tijd plaatsvinden.